یک مقام شهری به رویترز گفت که پروژه با بودجه ملی در پوچون باید در ژانویه شروع به کار کند
سئول: کره جنوبی بهزودی پروژه آزمایشی استفاده از هوش مصنوعی، تشخیص چهره و هزاران دوربین مداربسته را برای ردیابی حرکات افراد آلوده به ویروس کرونا، علیرغم ترس از تجاوز به حریم خصوصی، راهاندازی میکند.
یک مقام شهری به رویترز گفت، پروژه با بودجه ملی در پوچون، یکی از پرجمعیت ترین شهرهای کشور در حومه سئول، قرار است در ژانویه شروع به کار کند.
این سیستم از الگوریتمهای هوش مصنوعی و فناوری تشخیص چهره برای تجزیه و تحلیل فیلمهای جمعآوریشده از بیش از 10820 دوربین مداربسته استفاده میکند و حرکات یک فرد آلوده، هر کسی که با آنها تماس نزدیک داشتهاند و اینکه آیا ماسک زدهاند یا خیر. طرح 110 صفحه ای از شهر به وزارت علوم و فناوری اطلاعات و ارتباطات (فناوری اطلاعات و ارتباطات) ارائه شد و توسط یکی از نمایندگان مجلس منتقد این طرح در اختیار رویترز قرار گرفت.
دولتها در سراسر جهان به فنآوریهای جدید روی آوردهاند و اختیارات قانونی خود را گسترش دادهاند تا از موج آلودگیهای COVID-19 جلوگیری کنند. بر اساس گزارش مارس دانشکده حقوق کلمبیا در ماه مارس، چین، روسیه، هند، لهستان و ژاپن، و همچنین چندین ایالت ایالات متحده، از جمله دولت هایی هستند که سیستم های تشخیص چهره را برای ردیابی بیماران مبتلا به کووید-19 معرفی کرده یا حداقل آزمایش کرده اند. نیویورک. یورک
یکی از مقامات Bucheon گفت: این سیستم باید فشار را بر تیم های ردیابی متراکم در شهری با بیش از 800000 نفر کاهش دهد و به استفاده موثرتر و دقیق تر از تیم ها کمک کند.
کره جنوبی در حال حاضر یک سیستم ردیابی تماس تهاجمی با فناوری پیشرفته دارد که سوابق کارت اعتباری، دادههای موقعیت مکانی تلفن همراه و ویدیوها و سایر اطلاعات شخصی را جمعآوری میکند.
با این حال، او همچنان به تعداد زیادی از محققان اپیدمیولوژیک متکی است، که اغلب مجبورند در شیفت های 24 ساعته کار کنند، به شدت موارد بالقوه ویروس کرونا را تحت نظر داشته باشند و با آنها تماس بگیرند.
ژانگ دیوگ چئون، شهردار پوچون، در مناقصه برای بودجه ملی برای پروژه آزمایشی در اواخر سال 2020، گفت که چنین سیستمی پیگیری را سریعتر میکند.
"گاهی اوقات تجزیه و تحلیل یک ضبط نظارت تصویری ساعت ها طول می کشد. او در توییتر گفت: «استفاده از فناوری تشخیص بصری این امکان را برای لحظهای به این تحلیل میدهد.
این سیستم همچنین برای غلبه بر این واقعیت طراحی شده است که تیمهای پیگیری باید به شدت به توصیفات بیماران COVID-19 اعتماد کنند، که همیشه در مورد فعالیتها و محل نگهداری آنها صادق نیست.
وزارت علوم و فناوری اطلاعات و ارتباطات اعلام کرد در حال حاضر برنامهای برای توسعه این پروژه در سطح ملی وجود ندارد. می گوید که هدف این سیستم دیجیتالی کردن برخی از کارهای دستی است که ردیابی مخاطبین در حال حاضر باید انجام دهند.
بر اساس این طرح، سیستم Bucheon می تواند ده نفر را به طور همزمان در پنج تا ده دقیقه ردیابی کند و زمان صرف شده برای کار یدی را کاهش می دهد که برای ردیابی یک نفر حدود نیم ساعت تا یک ساعت طول می کشد.
به گفته این مقام، برنامه های آزمایشی مستلزم یک تیم متشکل از ده کارمند در یک مرکز بهداشت عمومی برای استفاده از سیستم تشخیص مبتنی بر هوش مصنوعی است.
یک مقام بوچون گفت که بوچون 1.6 میلیارد وون (1.36 میلیون دلار) از وزارت علوم و فناوری اطلاعات و ارتباطات دریافت کرد و 500 میلیون وون از بودجه شهر به پروژه ساخت این سیستم تزریق کرد.
'برادر بزرگتر'
اگرچه حمایت عمومی گسترده ای از روش های ردیابی و ردیابی تهاجمی موجود وجود دارد، مدافعان حقوق بشر و برخی از قانونگذاران کره جنوبی ابراز نگرانی کرده اند که دولت چنین داده هایی را بسیار فراتر از نیازهای همه گیر حفظ و استفاده کند.
دای چول، یکی از نمایندگان اپوزیسیون اصلی حزب قدرت خلق، به رویترز گفت: «طرح دولت برای تبدیل شدن به برادر بزرگ به بهانه کووید یک ایده نو توتالیتر است.
پارک که طرح شهر را در اختیار رویترز قرار داده است، گفت: "نظارت و کنترل مردم از طریق نظارت تصویری، با استفاده از پول مالیات دهندگان و بدون رضایت مردم کاملاً اشتباه است."
این مقام بوچئون گفت که هیچ نگرانی در مورد حفظ حریم خصوصی وجود ندارد زیرا این سیستم موزاییکی را روی صورت هر کسی که سوژه نیست قرار می دهد.
این مقام به رویترز گفت: "در اینجا هیچ مشکلی با محرمانگی وجود ندارد، زیرا این سیستم بر اساس قانون کنترل و پیشگیری از بیماری های عفونی، بیمار تایید شده را ردیابی می کند." ردیابهای تماس از این قانون پیروی میکنند، بنابراین هیچ خطری برای نشت دادهها یا نفوذ وجود ندارد.
این مقام گفت که قوانین می گوید بیماران باید با استفاده از ردیابی تشخیص چهره موافقت کنند، اما حتی اگر موافق نباشند، سیستم همچنان می تواند آنها را با استفاده از ظاهر و لباس آنها ردیابی کند.
آژانس کنترل و پیشگیری از بیماری کره (KDCA) گفت استفاده از چنین فناوری تا زمانی که طبق قانون کنترل و پیشگیری از بیماری استفاده شود قانونی است.
طرحهایی برای شناسایی افرادی که توسط هوش مصنوعی هدایت میشوند، در حالی صورت میگیرد که این کشور کاربردهای دیگری از این فناوری بحثبرانگیز را آزمایش میکند، از تشخیص کودک آزاری در مهدکودک گرفته تا ارائه حفاظت پلیس.
آخر[ad_2]
مقالات مشابه
- آیداهو زمین تخته چوب با تیمبرلند-خرید استراتژی - سه شنبه, 19 مارس سال 2020 PST
- NBA نمی رود به تصمیم گیری در شروع مجدد بازی با فرمت جمعه
- ریو برنده کره زنان باز در بازگشت او به رقابت ارائه می دهد پول جایزه به کروناویروس امداد
- خرید كرم مغذی صورت فارماسريز - داروخانه روشا
- کیت پترسون: تغییر نام Mullan ابتدایی پیچیده تصمیم گیری - سه شنبه, 28 Jul 2020 PST
- معرفی 5 سایت برتر در حوزه دندانپزشکی
- مینیاپولیس پارک مدیره رای به قطع روابط با پلیس
- 'قلب از آثار هنری باقی مانده است': هنرمند بازیابی تخریب پل جورج فلوید دیواری - Wed, 08 Jul 2020 PST
- از میخانه پروتکل (یک منطقه از شخصی تخصص) به زناشویی بازديد در NBA پردیس در این هفته کیسه مراسلات پستی
- میل سوپاپ برای تقویت پژو Xu7