میوه خشک یا تازه مصرف کدام نوع میوه مناسب تر است؟

مواد مغذی موجود در میوهای که رطوبت آن حیاتی نور خورشید یا این که دستگاه خشک کن گرفته در گیر تغییراتی میشود؛ ول

توسط NASERINEWS در 2 بهمن 1400
مواد مغذی موجود در میوهای که رطوبت آن حیاتی نور خورشید یا این که دستگاه خشک کن گرفته در گیر تغییراتی میشود؛ ولی به همین معنا وجود ندارد که مادهی بیارزشی است. میوه ها یا این که با به کار گیری از خشک کن های ویژه آب خویش را از دست می دهند یا این که در برابر نور خورشید قرار می گیرند تا به شکل طبیعی همین واقعه رخ دهد. چرا چنین اتفاقی شکل می دهد؟ بعضا اشخاص برای شیرین و طعم دار کردن میوه های خشک، قبل از خشک شدن به آن‌ها شکر یا شربت طولانی تر می کنند. گهگاه اوقات میوه خشک شده نسبت به مدل جدید آن به برهان طعم بهتر، برتری دارد. وجود مواد معدنی به اسم بور که در آلو وجود داراست در نبرد مهم پوکی استخوان مفید است. میوه های خشک شده مثل کشمش و آلو، مورد هایی ریلکس هستند، زیرا از طولل عمر بیشتر برخوردار بوده و منابع لطف به جهت ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر محسوب می شوند. میوه های خشک شده مثل کشمش و آلو، آیتم هایی راحت هستند، چون از طول قدمت اکثر برخوردارر بوده و منابع مهربانی برای ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر محسوب می شوند. هم چنین برخی از ایجاد کنندگان مواد محافظتی به نام سولفیتها به میوه های خشک میزنند، این سبب ساز می گردد که میوه های خشک شده جالب تر چشم شوند. خرید میوه های خشک به عامل قیمت بالای آن چنان به صرفه نمی باشد و درصورتیکه شما هم جزو آن گونه از کسانی می باشید که دوست دارید در خانه خویش به جای تنقلات مضر از خوراکی های تندرست و مقوی به کارگیری کنید. در انتها روز، میوه خشک مطمئنا غذای فراوان سلامت و مغذیتر از چیپس، اسنک، پفک و تنقلات مضر است. این میوهی خشک چربی کمی داراست اما مضاعف مغذی است، به میزان فراوانی فیبر غذایی، کربوهیدرات اساسی گلیسمی پایین، مواد معدنی، ویتامین و سایر مواد مغذی دارد. ورقه قیسی نیز نظیر سایر میوه های خشک حاوی مواد مغذی مانند: فیبر رژیمی، ویتامین C، ویتامین A، بتا کاروتن، آهن و پتاسیم است. وقتی که میوه های جدید و میوه های خشک شده را با استفاده از مقدار فنجانی مقایسه می کنید، عاقبت چیزی هست که پیش از این به آن اشاره شد، زیرا در یک فنجان 30 تا 40 حبه انگور جای می گیرد، در شرایطی که تا 250 عدد کشمش می تواند در آن جای بگیرد. به کار گیری از شکر و شربت ذرت به جهت میوههای ترش مانند گیلاس و زغال اخته استفاده میشود. به جهت درست نمودن میوه خشک حبه ای می بایست میوه ها رو به رخ حبه ای و حساس ضخامت عمده (به میزان حبه قند) خرد کنید. از دست دادن آب به معنای از دست دادن ترازو فیزیکی است، از همین رو انگورهای شاداب و آبدار به کشمش های چروک خورده و کوچکتر تبدیل می شوند. به این دلیل، میوه خشک باید صرفا حساس مقادیر اندک خورده کسب و عمل میوه خشک شود. از آن جا که در فرایند خشک شدن، میوهی نو مقدار متعددی از آب خود را از دست میدهد، در عاقبت تمام قند و کالری را در حجم زیاد کوچکتر متمرکز می کند؛ به این دلیل، میوه های خشک شده دارای کالری و قند زیاد متعددی همچون گلوکز و فروکتوز هستند. بسیاری از کمپانی هایی که در زمینهی ساخت میوه خشک فعالیت دارا هستند به جهت خوشمزه شدن میوهی خشک قبل از روند خشک شدن، آن ها را در شکر و یا شربت آغشته مینمایند و آن‌گاه روند خشک نمودن را شروع می کنند. فرایند خشک نمودن مواد غذایی تا حدی انجام می شود که رویش میکروبی و واکنش های شیمیایی را محدود کند . بدین ترتیب مواد معدنی در آن ها متراکم میشود. آلو به عامل اثرات ملین طبیعی شناخته شده می باشد و همین به عامل دارا بودن فیبر بالا و شکری به نام (Sorbitol) که به طور طبیعی در بعضی از میوهها یافت میشود. میوه خشک ترد و شیرین و نوعی آب نبات طبیعی است و مواد مغذی موجود در آنان تفاوت چندانی حیاتی میوه ی نو ندارد. دقت داشته باشید که لیست مواد افزوده شده به محصول روی بسته بندی ذکر شده باشد. در همین پردازشها ممکن می باشد مواد طبیعی مثل آبلیمو و ویتامین C یا از گوگرد یا سولفیت استفاده شود. توصیه ما به شما میوه خشک اصفهان هست که به شکل طبیعی و فارغ از افزودنی تهیه می گردد و به جهت تندستی مفید است. در آمریکای شمالی میوه و گوشت را خشک و از آنان به جهت تهیه غذایی به اسم پمیکن (pemmican) استعمال میکردند. شواهد نشان می دهد بیش از هزار سال پیش استفاده از میوههای خشک در بین ایرانیها و اعراب متداول بوده است. یک مطالعه در سال ۲۰۰۵ در مجله دانشگاه تغذیه آمریکا نشان اعطا کرد که آنتی اکسیدان ها در کرانبری خشک شده، انگور و آلو دو برابر کار کشته خیس از میوه های تازه است. در صورتی که دوست دارید این نوشتار را داشته باشید و مایل به دریافت داده ها اکثر در آیتم میوه خشک نارنگی لطفا به تماشا از وب وب سایت ما.
آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن