مواد تشکیل دهنده و نحوه تهیه گز اصفهان

شیره درخت گز فواید دوچندان به جهت سلامتی داشته و در پیشین به جهت معالجه بیماریهای دیده و به عنوان مسهل کودکان

توسط NASERINEWS در 18 اسفند 1400
شیره درخت گز فواید دوچندان به جهت سلامتی داشته و در پیشین به جهت معالجه بیماریهای دیده و به عنوان مسهل کودکان استعمال میشد. پروبیوتیکها پس از تخمیر فیبر موجود در پسته آن را به اسیدهای چرب زنجیره کوتاه نظیر بوتیترات تبدیل مینمایند که منافع زیادی از جمله کمتر ریسک پیشرفت مشکلات گوارشی، سرطان و بیماریهای قلبی به جهت سلامتی دارد. گز را یک روز در یخچال نگهداری نمایید و سپس استعمال کنید. رشته ایجاد گز حدود سال 1334 به بعد در اصفهان توسعه و گسترش پیدا کرد و بسیاری از کارگاههای حلواسازی، آغاز به ساخت انواع گز کردند. گز علاوه بر طعم بینظیر، خاصیت بخش اعظمی برای سالمی داشته و برای کودکان یک منشا انرژی خوب است. این رسم هنوز نیز در اصفهان پا بر جا می باشد و در روزها قبل از عید باستانی یک عدد از به هم ریخته ترین مکان ها مغازه های گز می باشد. یکی از دیگر از عواملی که بر روی قیمت آن اثر گذاری گذار هست مدل مواد تشکیل دهنده آن است. گز یک عدد از سابق ترین شیرنی های ایرانی است که به تیتر سوغات اصفهان شناخته می شود. در همین طریق گز به انواع ۱۰%، ۱۸%، ۲۸%، ۳۸%، ۴۰% تقسیم می شود. جور ديگر گز كه در جعبههاي كوچك فلزي به فروش ميرسد، گز انگشت پيچ میباشد كه در آن از مغز پسته و بادام به کار گیری نميكنند تا سالخوردگان به راحتي آن را تناول نمايند. مدام هم بزنید تا شهد موقعیت آبنباتی به خودش بگیرد و در میان دو انگشت کش بیاید. میزان رطوبت آن در هر 100 گرم بدون مغز، بین 5% تا 8.5% است. مقدار قند تمام آن در هر 100 گرم بدون مغز، دست‌کم 58 است. ساکاروز آن در هر 100 گرم بدون مغز، دست‌کم 31 است. گز سوای گز انگبین آردی گزی است، که در موقع پرداخت (شکل دهی) به صورت های متعدد مانند مربع، گز عالی اصفهان دایره و … وبسایت اصفهان ویزیت به عنوان یکی از از پرطرفدارترین مرکز ها فروش اینترنتی انواع گز اصفهان در خدمت هموطنان عزیز می باشد. اگر شما این مقاله آموزنده را دوست داشتید و می خواهید اطلاعات بیشتری در مورد گز کرمانی اصفهان چهارباغ بالا لطفا از سایت ما دیدن کنید.
آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن