دوروتی دین ارائه: Wingin' آن – ترد مرغ کبابی دستور العمل گردیده است به و خوشمزه - Mon, 22 Jun 2020 PST

اگر یک چیز وجود دارد من آن را بال مرغ. آن را سمت راست وجود دارد با مرغ سرخ شده و وسواس یک درجه بالاتر از فرانس

توسط NASERINEWS در 2 تیر 1399

اگر یک چیز وجود دارد من آن را بال مرغ. آن را سمت راست وجود دارد با مرغ سرخ شده و وسواس یک درجه بالاتر از فرانسه, افت و اگر وجود دارد یک بال-خوردن چالش شوهرم ورود.

حتی ما دختر در سن رسیده 9 در حال حاضر بدنام بال-قتل ماشین (او خیلی به او افتخار 16-بال رکورد).

ما آنها را دوست دارم هر سبک: کتک برهنه سرخ شده یا پخته شده. اما آنها باید ترد بود. هیچ طرفداران خیس جویدنی بال در اینجا.

در حالی که ما معمولا تبدیل به سرخ کن که آن را به فوق العاده ترد بال من کشف کوره تولید می تواند بال فقط به عنوان خوب اگر نه بهتر, به لطف یک راز ساده مواد تشکیل دهنده: نشاسته ذرت.

نشاسته ذرت را جذب رطوبت بیش از حد در حالی که قفل در عطر و طعم بازده بال بنابراین واضح شما می خواهم فکر می کنم آنها سرخ شدند.

من به شما گفتن این بال هستند که باید سعی کنید (به علاوه آن را کباب فصل, بنابراین شما هیچ بهانه ای).

با بافت در نقطه و ادویه مانند پودر سیر, فلفل قرمز, لیمو, فلفل و نمک آنها کاملا خوشمزه و آسان به را است.

بال ها بصورت تماسهای مکرر خشک و پرتاب را با روغن زیتون قبل از پرتاب با نشاسته ذرت و ادویه. آنها پس از آن آماده برای کوره.

که در آن است. منظورم این است که برخی از تبدیل درگیر است اما من فکر می کنم شما می توانید رسیدگی.

آنها کوک برای حدود 40 دقیقه و شما می خواهید به نوبه خود آنها را هر 10 دقیقه یا تا اطمینان حاصل شود که همه طرف در حال گرفتن browned و ترد.

شما می توانید آنها را در خدمت به طور مستقیم کردن کوره و یا پرتاب آنها را در مورد علاقه خود را سس بال.

این دستور دو برابر به راحتی برای تغذیه جمعیت و ادویه را می توان تغییر را با توجه به سلیقه شما.

برای کسانی از شما که نمی باید یک کوره, این نیز می تواند ساخته شده در فر.

فقط جای بال در دندانه دار کردن سیم در یک rimmed ورق پخت و پخت در 425 درجه به مدت 40-50 دقیقه یا تا زمانی که ترد و طلایی رنگ شود.

سوخاری بال مرغ کبابی

2 پوند بال مرغ برش به آپارتمان و drumettes

1 قاشق غذا خوری روغن زیتون

2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت

1 ½ قاشق چای خوری نمک کوشر

½ قاشق چای خوری فلفل

½ قاشق چای خوری پودر سیر

½ قاشق چای خوری فلفل قرمز

½ قاشق چای خوری لیمو فلفل

دمای پیش گرمایش کوره در فضای باز به متوسط حرارت بالا (حدود 375 درجه) و به آرامی با روغن یا اسپری آن را با پخت و پز نچسب اسپری.

خشک پت بال و محل آنها را در یک کاسه بزرگ. اضافه کردن روغن زیتون و بازی شیر یا خط به کت. اضافه کردن نشاسته ذرت و ادویه و بازی شیر یا خط تا زمانی که دوباره به طور مساوی پوشش داده شده است.

جای بال در هوای گرم کوره و کوک برای حدود 35-40 دقیقه با درب پایین

کوه در می رم بال به عنوان مورد نیاز تا زمانی که در خارج است قهوه ای و ترد.

بلافاصله خدمت.

آدری و آلفارو را می توان در رسید spoonandswallow@yahoo.com.



tinyurlis.gdclck.ruulvis.netshrtco.de
آخرین مطالب