خواص عسل طبیعی و همه آنچه باید از این معجره بدانید!

حرارت بالا مخمرها و میکروب های احتمالی موجود در عسل را از در بین می برد. ملکه و تعداد تقریبی زنبورهاش رو می دو

توسط NASERINEWS در 14 بهمن 1400
حرارت بالا مخمرها و میکروب های احتمالی موجود در عسل را از در بین می برد. ملکه و تعداد تقریبی زنبورهاش رو می دونه و به جهت رویش کندو و سلامت و سرحال بودنش، خون دل میخوره. هنگامی که زنبور عسل شهد گل های گیاهان متفاوت را توده آوری مینماید عسل تولید می گردد، اما وقتی که به جای شهد گل ها از شکر برای تغذیه ملکه زنبور عسل به کارگیری شود، دیگر آن ماده ساخت شده عسل نام ندارد. عسل ماده چسبنده و غلیظی هست که هر چه میزان آب آن کاهش باشد، چسبندگی و غلظت آن بخش اعظم می باشد و حساس توجه به منطقهای که زنبور در آن تغذیه کرده و گونه گیاهانی که استعمال میکند، رنگ و غلظت عسل متعدد است. موم عسل کوهی نرم تر از عسل طبیعی است. به همین ادله می باشد که اکثری از زنبورداران و فروشندگان مبادرت به فروش عسل حیاتی موم و حتی شان میکنند. یکی از از راههای تشخیص اصل بودن عسل، حرارت دادن است، وقتی که عسل طبیعی را حرارت میدهید، بهسرعت گلوله میزند منتها حباب نمیدهد، درحالیکه عسل تصنعی به برهان قند و رطوبت و همینطور آب اضافی، بهسرعت حباب میدهد. در صورتی که غلظت عسل ها مهم توجه به رطوبت آن ها با یکدیگر متفاوت عسل طبیعی خوزستان است. اما ممکن میباشد در نتیجه ها آزمایشگاهی عسل به جهت یک نمونه یکسان تفاوت وجود داشته باشد. جالب اینکه در رخ حرارت دادن مستقیم یا این که غیرمستقیم عسل، همین رس از میان می‌رود و دیگر هم این رس بستن، تکرار نخواهد شد؛ البته مصرف عسلی که رس بسته به هیچ عنوان مشکلی ندارد و کل خواص طبیعی آن در همین موقعیت نیز محفوظ و حتی عسلی که حرارت ندیده، حیاتی خواص بیشتری است ولی در صورتی که بههنگام مصرف، شرایط رس بسته عسل، باب میل شما نیست، میتوانید عسل را داخل یک کاسه شیشهای بریزید و این پیاله را درون ظرفی از آب جوش قرار دهید و به جهت چندین دقیقه، آن را حیاتی شعله ملایم، حرارت دهید. به جهت اشخاصی که هر مدل نگرانی در آیتم دقیقا کجا و همچنین راهنمایی در آیتم چگونگی استعمال از عسل طبیعی کیلویی چند ، شما احتمال دارد می توانید حساس ما در ورقه وب تماس بگیرید.
آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن