رژیم غذایی دستگاه گوارش 2

این رژیم به منظور کاهش ناراحتی دستگاه گوارش (GI) (درد شکمی ، تهوع ، استفراغ و اسهال) پس از غذا طراحی شده است.

توسط NASERINEWS در 14 اردیبهشت 1399
این رژیم به منظور کاهش ناراحتی دستگاه گوارش (GI) (درد شکمی ، تهوع ، استفراغ و اسهال) پس از غذا طراحی شده است. رژیم غذایی بر اساس دستورالعمل های زیر است: کم چربی: هضم چربی ها سخت است و می تواند اسهال را افزایش دهد. فیبر کم: برخی الیاف (الیاف نامحلول ، مانند محصولات گندم کامل) می توانند اسهال یا گاز را افزایش دهند. با این حال ، الیاف مجاز در رژیم غذایی GI 2 (فیبرهای محلول مانند سیب و گلابی) به تشکیل مدفوع کمک می کنند. لاکتوز کم: محصولات لبنی حاوی شکر به نام لاکتوز هستند که هضم آن در طول بیماری GI ممکن است سخت باشد. علائم هضم ضعیف نفخ ، گاز ، گرفتگی شکم و اسهال است. شیر بدون لاکتوز به عنوان جایگزینی برای شیر معمولی در دسترس است. با متخصص تغذیه خود در مورد استفاده از قرص های آنزیم لاکتاز خوراکی با سایر محصولات لبنی صحبت کنید. کم اسید و تحریک کننده: غذاهایی که سرشار از اسید یا ادویه هستند می توانند باعث تحریک دهان ، معده یا دستگاه گوارش شوند. در هنگام شروع رژیم GI 2 موارد زیر توصیه می شود:
غذاهای سرشار از کربوهیدرات و سرشار از پروتئین برای هضم بدن برای بدن از غذاهای پرچرب آسانتر است. برای شروع غذاهای چرب را هر روز به سه وعده میل کنید. اندازه غذا را محدود کنید. وعده های غذایی كوچك و بیشتر با هضم آسانتر است. یک بار یک غذای جدید را امتحان کنید. حداقل سه ساعت قبل از امتحان کردن غذای جدید دیگر صبر کنید. اگر علائم دستگاه گوارش (درد شکم ، تهوع ، استفراغ یا اسهال) افزایش یافته است ، تازه از قبل معرفی شده دوباره غذا نخورید. در مورد علائم خود به متخصص تغذیه ، پرستار یا پزشک خود بگویید. اگر علائم دستگاه گوارش (درد شکم ، تهوع ، استفراغ یا اسهال) افزایش یافته است ، تازه از قبل معرفی شده دوباره غذا نخورید. در مورد علائم خود به متخصص تغذیه ، پرستار یا پزشک خود بگویید. مهمتر از همه ، هر شخص متفاوت است. آنچه ممکن است برای شما بهترین باشد ممکن است برای شخص دیگری بهترین نباشد. متخصص تغذیه شما می تواند بر اساس نیازهای خاص شما دستورالعمل های اضافی را به شما ارائه دهد. دستورالعمل های ویژه غذاهای جدید غذاهای جدید را صبح یا نیمه روز امتحان کنید. غالباً ، هنگام نشستن و خسته شدن ، غذاها راحت تر هضم می شوند. محصولات مرکبات و گوجه فرنگی برخی از افراد بعد از خوردن یا نوشیدن غذاهای اسیدی مانند سرکه ، سس گوجه فرنگی ، سس گوجه فرنگی ، سوپ و گوجه فرنگی ، سوزش سر دل یا معده ناراحت کننده ایجاد می کنند. غذاهای حاوی سرکه مانند سس سالاد ، خردل و سس تارتار نیز ممکن است باعث ناراحتی شوند. اگر می خواهید هر یک از این غذاها را امتحان کنید ، با متخصص تغذیه خود صحبت کنید. هنگامی که این غذاها را به رژیم غذایی خود اضافه می کنید ، مقادیر کمی از جمله: فنجان آب پرتقال ، آب رقیق شده با مقدار مساوی آب یا 2 قاشق چایخوری گربه را شروع کنید. شما همچنین می توانید دستور العمل های مختلف را امتحان کنید. به عنوان مثال ، سوپ گوجه فرنگی ساخته شده با شیر بدون لاکتوز هضم آسان تر از سوپ گوجه فرنگی است که با آب ساخته می شود. اگر غذاهایی را که امتحان می کنید باعث ناراحتی نشوند ، می توانید مقادیر کمی بیشتر را در آینده امتحان کنید. لاکتوز برخی غذاهای لبنی مقادیر بسیار کمی لاکتوز دارند. متخصص تغذیه شما ممکن است به شما توصیه کند که نیازی به مصرف قرص های آنزیم لاکتاز با این موارد ندارید. مثالها: نیم و نیم (در صورت استفاده فقط 1 تا 2 قاشق غذاخوری) خامه ترش (در صورت استفاده فقط 1 تا 2 قاشق غذاخوری) کره مارگارین پنیر خامه ای پنیرهای خاصی: چدار ، موزارلا ، سوئیس ، پارمسان ، پروولون ، آجر و کلبی سوربیتول سوربیتول قندی است که می تواند در برخی افراد باعث اسهال شود. به طور طبیعی در برخی از آب میوه ها مشاهده می شود. سوربیتول گاهی به عنوان شیرین کننده در شیرینی ها و لثه ها به ویژه انواع بدون قند استفاده می شود. آبهای طبیعی همراه سوربیتول عبارتند از: آب سیب ، آب آلبالو ، آب هلو یا شهد و آب گلابی یا شهد. اگر آب حاوی سوربیتول را انتخاب کردید ، با مقدار کمی (1/4 لیوان) شروع کنید. در صورت عدم بروز اسهال ، می توانید دفعه بعد اندازه آن را افزایش دهید. نمونه هایی از آب نبات و لثه هایی که ممکن است حاوی سوربیتول باشند شامل نعناع های بدون قند BreathSavers ، بستنی بدون قند و آدامس های بدون قند است. در لیست مواد موجود در برچسب مواد غذایی به دنبال سوربیتول باشید. گاز (نفخ) بعضی از غذاها و عادتهای غذایی ممکن است باعث ایجاد گاز ناراحتی شوند. پیشنهادات زیر می تواند به جلوگیری از گاز کمک کند: از نوشابه‌های گازدار خودداری کنید. (سودا تخت خوب است.) آهسته بخورید. با دهان خود جوید. غذا را خنک نکنید. با نی بنوشید. جایگزین های چربی از محصولاتی با Olestra یا Olean خودداری کنید. اینها جایگزین های چربی هستند که در برخی تراشه ها و کراکرهای بدون چربی یافت می شوند. آنها ممکن است باعث نفخ و اسهال شوند. ادویه ها بعضی از افراد نسبت به ادویه های خاصی حساس هستند. رژیم GI 2 ، ادویه جات ترشی جات را که باعث ایجاد مشکل در هضم می شوند ، مستثنی نمی کند. ممکن است برخی از افراد بعد از خوردن سایر ادویه ها ناراحتی داشته باشند. شما باید از ادویه هایی که به نظر می رسد باعث سوزش قلب یا معده ناراحت هستند ، خودداری کنید. برچسب غذا شما می توانید با خواندن برچسب ها ، غذاهای بیشتری را انتخاب کنید. در اینجا مواردی وجود دارد که باید آنها را تماشا کنید: اندازه خدمات: یک وعده چیست؟ به یاد داشته باشید که مقدار چربی ، کالری یا پروتئین موجود در برچسب بر اساس اندازه وعده چاپ شده است. شیر و پنیر را با 5 گرم چربی یا کمتر در هر وعده میل کنید. کراکر ، چیپس یا سایر غذاهای میان وعده را با 2 گرم چربی یا کمتر در هر وعده انتخاب کنید. حتماً قسمت خود را بر اساس اندازه سرویس محدود کنید! به دنبال شیر ، لاکتوز ، پودر شیر بدون چربی یا اشکال دیگر باشید
آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن