فراموش نکنید پنیر کبابی: سعی کنید این ساندویچ شکلات - Mon, 20 Jul 2020 PST

در ساندویچ سالن از شهرت پنیر کبابی به صورت برجسته نمایش داده می شود. این آشپزی معادل یک نام پدیده فرهنگی از ج

توسط NASERINEWS در 31 تیر 1399

در ساندویچ سالن از شهرت پنیر کبابی به صورت برجسته نمایش داده می شود. این آشپزی معادل یک نام پدیده فرهنگی از جمله ریحانا و یا بنو; از ناهار اصلی بدون نیاز به "ساندویچ" توصیف برای مردم به دانستن دقیقا آنچه در آن است. هنوز هم همیشه وجود دارد یک فرصت به لرزش چیز – برای ادای احترام به یک کلاسیک به طور کامل تجدید نظر آن است. چه بزرگ در مورد پنیر کبابی پر کردن: این oozy کرمی مرکز روکشی از بین crisply تست, روغنی برش نان. مواد غذایی نویسنده شارلوت Druckman تصمیم گرفتند به زیر در شکلات. Druckman نیست اولین قرار, شکلات, بین نان و تماس با آن یک ساندویچ است. این یک دیرین میان وعده های مورد علاقه کودکان در اسپانیا. ستاره آشپز و بشردوستانه قهرمان خوزه آندرس دارای محبوبیت یک ظرف از شکلات فانتزی در کبابی نان مقداری روغن زیتون. با الهام از او Druckman وارد در نسخه است که برجسته در هوشمند جدید "آشپزخانه ریمیکس: 75 دستور العمل برای ساخت بسیاری از مواد تشکیل دهنده خود را" (Penguin Random House; $28). در کتاب Druckman خوانندگان را تشویق می کند به تصور سناریوهای متعدد برای محصولات آنها در دست است. او از گروه های تشکیل دهنده به مکمل تریو: سینه مرغ پنیر موزارلا و منداب پیکربندی شده به عنوان سالاد مرغ به عنوان کتلت با ترشی پنیر موزارلا و به عنوان سیب زمینی-دلمه سینه با منداب پستو. این کتاب که بشود برای افرادی که دستور داد دسته های بزرگ از مواد تشکیل دهنده و در حال حاضر در گیر بالقوه "روز موش خرمای کوهی امریکا" سناریو خوردن همان چیزی که در هر شب. "این سخت است برای تدریس به ابتکار" Druckman می گوید. "اما این کتاب مفید است برای افرادی که به دنبال چه چیزی در یخچال و فکر" وجود ندارد چیز دیگری من می تواند انجام دهد؟' "برای جفت شدن نان و شکلات و روغن زیتون Druckman ارائه می دهد دستور العمل های برای پودینگ نان, یک semifreddo که او می افزاید: شکر قهوه ای و سس مایونز که ایجاد یک کاراملی پوسته در تابه-نان سرخ شده و می افزاید: شیرینی به شکلات تلخ و شیرین پر کردن به خصوص با یک نم نمک. "پس مایو در واقع روغن زیتون و تخم مرغ آن را مانند دادن نان نان تست فرانسوی درمان" Druckman می گوید. دستور او باز به نوآوری است. شما می توانید با استفاده از brioche یا خمیر ترش به جای نان سفید; کمی دارچین لهجه شکلات; کاین می افزاید: جذاب گرما. کمی رنده شده پرتقال باعث می شود آن را میوه ای به عنوان یک گسترش مارمالاد. وجود دارد گزینه بادام به جای کلاسیک, unsalted. اگر شما یک ظرف شیشه ای از Nutella دستی زیر آن برای شکلات. "وجود دارد بسیاری از گزینه های" Druckman می گوید از او کلاسیک جدید. این دستور به شرح زیر است اقتباس شده از "آشپزخانه Remix." آن را کمی کثیف را روی سطح کار اما ارزش پاکسازی.

گریل ساندویچ شکلات

¼ فنجان سس مایونز ½ قاشق غذا خوری بسته بندی شده, نور, شکر قهوه ای 8 (½اینچ-ضخامت) برش محکم نان سفید

حدود 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق العاده خالص 4 اونس. شکلات تلخ و شیرین پخت دیسک (حدود ¾ فنجان) پوسته پوسته نمک

در یک کاسه کوچک ترکیب سس مایونز و شکر قهوه ای. ترتیب نان برش بر روی یک سطح کار و گسترش تاپ با شیرین سس مایونز به کت. تلنگر برش و براش از طرف دیگر با روغن زیتون. تقسیم شکلات در میان چهار برش نان, نم نم باران با کمی روغن زیتون و ریزش نم نم با خرج کردن از نمک. جلد چهار-شکلات صدر برش نان با باقی مانده برش نفت به سمت پایین. حرارت زیادی آهن کتری را روی حرارت متوسط کم. جای دو تا از ساندویچ در کتری داغ و طبخ تا زمانی که کف طلایی قهوه ای و کاراملی از 3 تا 4 دقیقه. تلنگر ساندویچ و طبخ تا دوم طرف طلایی قهوه ای و شکلات ذوب شده و در حدود 3 دقیقه است. انتقال به پایان رسید ساندویچ به یک صفحه, پاک کردن ماهی تابه تمیز کردن و طبخ باقی مانده ساندویچ همان راه است. اجازه ساندویچ سرد برای چند دقیقه قبل از برش آنها را در نیمه و خدمت گرم است. عملکرد: 4 نفر

گریل ساندویچ شکلات کمی کثیف را روی سطح کار اما ارزش پاکسازی.



tinyurlis.gdu.nuclck.ruulvis.netshrtco.de
آخرین مطالب