یک مطالعه: گوشتخواران بیشتر مستعد ابتلا به سرطان هستند
اودنسه: بر اساس یک مطالعه جدید از دانشگاه جنوب دانمارک، گوشتخواران بیشتر از گیاهخواران در معرض ابتلا به سرطان هستند.
این مطالعه در مجله Nature منتشر شد.
با این حال، اطلاعات کمی در مورد میزان قرار گرفتن حیوانات در معرض سرطان و اینکه چقدر سلامت آنها تحت تأثیر این بیماری قرار می گیرد، وجود ندارد. این تعجب آور نیست، زیرا در طبیعت، هر بیماری جدی ممکن است منجر به مرگ غیرقابل ردیابی حیوان به دلیل گرسنگی یا شکار شود. علاوه بر این، سرطان یک بیماری مرتبط با افزایش سن است که در آن افراد مسن بیشتر در معرض ابتلا به این بیماری هستند.
بنابراین، ارزیابی خطر ابتلا به سرطان در حیوانات وحشی، که سن آنها به ندرت مشخص است، دشوار است. بنابراین، برای بررسی اینکه حیوانات چقدر در معرض سرطان قرار می گیرند، این مطالعه بر روی حیوانات در باغ وحش متمرکز است، جایی که افراد در طول زندگی خود ردیابی می شوند.
این مطالعه با استفاده از دادههای 191 گونه و 110148 پستاندار منفرد، نشان داد که سرطان یک بیماری همهجانبه پستانداران است و میتواند در هر جایی از فیلوژنی پستانداران رخ دهد.
این مطالعه همچنین نشان داد که خطر سرطان در فیلوژنی پستانداران به طور مساوی توزیع نمی شود. به عنوان مثال، شکارچیان به ویژه مستعد ابتلا به سرطان هستند (به عنوان مثال بیش از 25٪ از پلنگ های ابری، روباه ها با گوش خفاش و گرگ های قرمز در اثر سرطان می میرند)، در حالی که به نظر می رسد که صحراها به طور مداوم در برابر این بیماری بسیار مقاوم هستند.
این مطالعه همچنین به دنبال بررسی اینکه آیا تفاوت در رژیم غذایی الگوی فیلوژنتیک مشاهده شده خطر سرطان را توضیح می دهد یا خیر. نتایج نشان می دهد که مصرف حیوانات، به ویژه طعمه پستانداران، خطر ابتلا به سرطان را در پستانداران افزایش می دهد. نویسندگان استدلال میکنند که خطر بالای سرطان در پستانداران گوشتخوار ممکن است به تنوع میکروبی کم، ورزش محدود تحت مراقبت انسان، عفونتهای ویروسی انکوژنیک یا سایر جنبههای فیزیولوژیکی پستانداران گوشتخوار مرتبط باشد.
این مطالعه همچنین به یک سوال تکاملی جالب می پردازد. تومورها بیماری هایی با منشاء جهش هستند و جهش ها معمولاً در طول تقسیم سلولی رخ می دهند. بنابراین، حیواناتی با جثه بزرگتر و عمر طولانیتر که تقسیم سلولی بیشتری را پشت سر گذاشتهاند، احتمالاً در معرض خطر بیشتری برای ایجاد تومور هستند.
این نظریه توسط چندین مطالعه در انسان پشتیبانی شده است، به عنوان مثال، جایی که اندازه بدن بزرگتر (قد) با خطر بالاتر سرطان مرتبط است. با این حال، به نظر نمی رسد که این همبستگی ها برای گونه های مختلف معتبر باشد، زیرا فیل و موش به طور مشابه احتمال ابتلا به سرطان را دارند، اگرچه امید به زندگی و اندازه بدن با یک مرتبه بزرگی متفاوت است. تفاوت در اثر اندازه بدن و امید به زندگی بر خطر سرطان به عنوان پارادوکس پنجم شناخته می شود.
این مطالعه شواهدی ارائه داد که خطر سرطان تا حد زیادی مستقل از وزن بدن و امید به زندگی پستانداران است، بنابراین شواهد صریح برای اعتبار پارادوکس پنجم ارائه کرد. این نتیجه برای این ادعا که تکامل مکانیسمهای مؤثر فزایندهای برای سرکوب تومورها، همراه با تکامل طول عمر و/یا اندازههای بدن بزرگتر ایجاد کرده است، پشتیبانی میکند.
فرناندو کولسرو یکی از نویسندگان دانشگاه دانمارک جنوبی گفت: "به طور کلی، کار ما تاکید می کند که سرطان می تواند یک تهدید جدی و قابل توجه برای رفاه حیواناتی باشد که به توجه علمی قابل توجهی نیاز دارند، به ویژه در زمینه تغییرات محیطی اخیر که توسط انسان ایجاد شده است." .
علاوه بر این، درک بهتر خطر سرطان و مقاومت در گونههای مختلف جانوری میتواند پیشرفتهای بزرگی را در جستجوی محافظتهای طبیعی ضد سرطانی ایجاد کند و میتواند انقلابی در پزشکی سرطان ایجاد کند. به عنوان مثال، مطالعه گونههایی که به سرطان بسیار مقاوم هستند، ممکن است اطلاعات پایهای را برای توسعه درمانهای سرطان طبیعی بیومیمتیک ارائه دهد که بر خلاف اکثر درمانهای سرطان، برای میزبان غیرسمی هستند.
آخر[ad_2]