هند درخواست جلسه فوق العاده شورای عمومی سازمان تجارت جهانی برای بحث در مورد بسته کووید را دارد
WTO یک نهاد چندجانبه 164 عضوی است که قوانینی را برای صادرات و واردات جهانی تنظیم می کند
دهلی نو: هند خواستار تشکیل جلسه اضطراری شورای عمومی سازمان تجارت جهانی (WTO) در ماه جاری در ژنو شده است تا درباره بسته پاسخ پیشنهادی سازمان تجارت جهانی، از جمله معافیت از حق ثبت اختراع، برای مقابله با همهگیری در بحبوحه افزایش میزان شیوع کروناویروس بحث شود. یک مقام گفت
شورای عمومی بالاترین مرجع تصمیم گیری سازمان تجارت جهانی در ژنو است. باید به طور منظم برای انجام وظایف WTO تشکیل جلسه دهد. این شورا دارای نمایندگانی (معمولاً سفرا یا مشابه) از همه دولت های عضو است و این قدرت را دارد که به نمایندگی از کنفرانس وزیران که فقط هر دو سال یک بار تشکیل جلسه می دهد، اقدام کند.
WTO یک نهاد چندجانبه 164 عضوی است که قوانینی را برای صادرات و واردات جهانی تنظیم می کند و اختلافات بین دو یا چند کشور بر سر مسائل تجاری را حل می کند.
هند که از عدم پیشرفت در پیشنهاد کنار گذاشتن TRIPs (جنبه های مربوط به تجارت حقوق مالکیت معنوی) برای مقابله با همه گیری ناامید شده است، خواستار گنجاندن این پیشنهاد در بسته پیشنهادی واکنش سازمان تجارت جهانی شد.
در اکتبر 2020، هند و آفریقای جنوبی اولین پیشنهاد را ارائه کردند که در آن معافیت برای همه اعضای سازمان تجارت جهانی در خصوص اعمال برخی مفاد توافقنامه TRIPs در رابطه با پیشگیری، محدودیت یا درمان کووید-19 ارائه شد.
در ماه مه 2021، یک پیشنهاد تجدید نظر شده ارائه شد. TRIP در ژانویه 1995 لازم الاجرا شد. این یک توافقنامه چند جانبه در مورد حقوق مالکیت معنوی (IP) مانند حق چاپ، طرح صنعتی، حق ثبت اختراع و حفاظت از اطلاعات افشا نشده یا اسرار تجاری است.
ما درخواست کرده ایم که یک جلسه اضطراری از شورای عمومی برای بحث در مورد بسته واکنش سازمان تجارت جهانی برای مقابله با همه گیری COVID-19، از جمله پیشنهادی برای لغو حق ثبت اختراع تشکیل شود. سازمان تجارت جهانی جلسات خود را از 10 ژانویه آغاز می کند و ما پیشنهاد کرده ایم که این نشست فورا تشکیل شود.
بر اساس گزارش UNCTAD در مورد تجارت و توسعه، تا سال 2025 کشورهای در حال توسعه به دلیل بحران کووید-19 8 تریلیون دلار فقیرتر خواهند شد و شدت واکسیناسیون تاخیری که 2.3 تریلیون دلار تخمین زده می شود نسبت به درآمد از دست رفته، عمدتاً توسط کشورهای در حال توسعه متحمل خواهد شد. .
آخر
[ad_2]