در این گزارش آمده است که میانگین درآمد ملی جمعیت بزرگسال هند 204200 روپیه است.
دهلی نو: بر اساس گزارشی، هند به عنوان یک کشور فقیر و بسیار محروم برجسته است، به طوری که طبق یک گزارش، 1 درصد بالای جمعیت بیش از یک پنجم کل درآمد ملی را در سال 2021 در اختیار دارند و نیمه پایین آن تنها 13 درصد است.
این گزارش با عنوان "گزارش نابرابری جهانی 2022" توسط لوکاس شانسل، یکی از مدیران آزمایشگاه جهانی نابرابری تهیه شده و توسط کارشناسان متعددی از جمله توماس پیکتی، اقتصاددان فرانسوی هماهنگ شده است.
همچنین بیان می کند که هند اکنون در میان نابرابرترین کشورهای جهان قرار دارد.
در این گزارش آمده است که میانگین درآمد ملی جمعیت بزرگسال هند 204200 روپیه است. در حالی که 50 درصد پایین 53610 روپیه درآمد دارند، 10 درصد برتر بیش از 20 برابر (1166520 روپیه) درآمد دارند.
در حالی که 10 درصد و 1 درصد بالا به ترتیب 57 درصد و 22 درصد از کل درآمد ملی را در اختیار دارند، سهم 50 درصد پایین به 13 درصد کاهش یافته است.
در این بیانیه آمده است: «هند به عنوان یک کشور فقیر و بسیار نابرابر با نخبگان ثروتمند برجسته است.
بر اساس این گزارش، متوسط ثروت خانوار در هند 983010 روپیه است.
وی خاطرنشان کرد که سیاست های مقررات زدایی و آزادسازی اعمال شده از اواسط دهه 1980 منجر به "یکی از شدیدترین افزایش در درآمد و نابرابری ثروت در جهان" شده است.
همچنین گفته می شود که نابرابری جنسیتی در هند بسیار زیاد است.
در این گزارش آمده است: "سهم درآمد نیروی کار زنان 18 درصد است. این به طور قابل توجهی کمتر از میانگین آسیا (21 درصد، به استثنای چین) است." و افزود که این رقم یکی از بالاترین ها است. پایین ترین در جهان، اندکی. بالاتر از میانگین سهم خاورمیانه (15 درصد).
نقشه جهانی نابرابری نشان میدهد که سطح درآمد متوسط ملی پیشبینیکننده ضعیف نابرابری است - در میان کشورهای با درآمد بالا، برخی از آنها بسیار نابرابر هستند (مانند ایالات متحده)، در حالی که برخی دیگر نسبتاً برابر هستند (سوئد).
در این گزارش آمده است: «همین امر در مورد کشورهای با درآمد کم و متوسط نیز صادق است و برخی از آنها نابرابری شدید (برزیل و هند)، سطوح پایین (چین) و سطوح متوسط تا نسبتاً پایین (مالزی، اروگوئه) را نشان میدهند.
این گزارش خاطرنشان می کند که نابرابری درآمد و ثروت تقریباً در همه جا از دهه 1980، به دنبال یک سری برنامه های مقررات زدایی و آزادسازی که در کشورهای مختلف به شکل های مختلف درآمد، رو به افزایش بوده است.
در این گزارش آمده است: «افزایش یکنواخت نیست: برخی کشورها شاهد افزایش چشمگیر نابرابری (از جمله ایالات متحده، روسیه و هند) بودهاند، در حالی که برخی دیگر (کشورهای اروپایی و چین) افزایش نسبتاً کمتری داشتهاند.
این گزارش خاطرنشان می کند که در سال 2021، پس از سه دهه جهانی شدن تجارت و مالی، نابرابری های جهانی به شدت آشکار است.
در این بیانیه آمده است: «آنها امروز به همان اندازه بزرگ هستند که در اوج امپریالیسم غربی در اوایل قرن بیستم بودند.
لوکاس چانسل، نویسنده اصلی این گزارش، گفت که بحران کووید باعث تشدید نابرابری بین افراد بسیار ثروتمند و بقیه مردم شده است.
وی گفت: «اما در کشورهای ثروتمند، مداخله دولت از افزایش گسترده فقر جلوگیری کرده است که در کشورهای فقیر چنین نبود. این نشان دهنده اهمیت دولت های رفاه در مبارزه با فقر است».
آخر[ad_2]
مقالات مشابه
- چطوری یک پایان نامه خوب بنویسیم |فصل های پایان نامه
- MLB رد 114-بازی, برنامه, را تهدید می کند طرح از حدود 50
- انصاری معاون رئیس جمهور سابق، 4 قانونگذار آمریکایی نسبت به وضعیت حقوق بشر در هند ابراز نگرانی کردند
- عمه Jemima نام تجاری بازنشسته توسط لرزنده با توجه به نژادی کلیشه
- Massive 830 pound pumpkin takes prize at Spokane County Fair - Tue, 22 Sep 2020 PST
- 3 روشهای شگفتانگیز موثر برای اسباب بازی
- سونار غواصان جستجو برای 'Glee' ستاره فکر می کردم که غرق
- چگونه فالوورهای اینستاگرام را به فروش اینستاگرام تبدیل کنیم؟
- پلیس بمبئی، ساندار پیچای، مدیر اجرایی گوگل و دیگران را به نقض حق چاپ متهم می کند
- شرکت صادرات و واردات کالاهای مختلف از جمله کاشی و سرامیک و ارائه دهنده خدمات ترانزیت و بارگیری دریایی و ریلی و ترخیص کالا برای کشورهای مختلف از جمله روسیه و کشورهای حوزه cis و سایر نقاط جهان - بازرگانی علی قانعی