دستورالعمل های جدید برای ورودی های بین المللی
ایالت های مختلف در حال حاضر تشدید مجدد محدودیت ها و ردیابی فوری افرادی که از خارج وارد می شوند را آغاز کرده اند.
دهلی نو: وزارت بهداشت اتحادیه عصر یکشنبه دستورالعملهای ورود بینالمللی به هند را در میان نگرانیها در مورد نگرانی جدید کووید-19، Omicron، بازبینی کرد. طبق دستورالعمل های اصلاح شده که از اول دسامبر اجرایی می شود، مسافران بین المللی که وارد هند می شوند باید جزئیات 14 روزه سفر خود را ارسال کرده و گزارش منفی RT-PCR خود را قبل از سفر در پورتال ایر سوویدا آپلود کنند.
ایالت های مختلف قبلاً تشدید محدودیت ها را دوباره آغاز کرده اند و به طور فوری افرادی را که از خارج از کشور وارد می شوند، به ویژه از کشورهای "در معرض خطر" در هفته گذشته ردیابی کرده اند.
اوایل روز یکشنبه، مرکز تصمیم گرفت در تصمیم برای از سرگیری پروازهای مسافربری تجاری بینالمللی منظم، و همچنین رویه آزمایش و نظارت بر مسافران ورودی، بهویژه از کشورهایی که پس از انتشار نسخه جدید کووید-19 به عنوان "تهدید" شناسایی شدهاند، تجدید نظر کند. .
این تصمیمات در جلسه ای به ریاست آجای بالا، وزیر امور خارجه اتحادیه و با حضور وی کی پاول، عضو نیتی آیوگ (بهداشت)، مشاور علمی ارشد نخست وزیر ویجی راگاوان، مقامات ارشد بهداشت، کارمندان هوانوردی و سایر وزارتخانه ها، اتخاذ شد. این نشست یک روز پس از بررسی سطح بالا توسط نخست وزیر نارندرا مودی در مورد نسخه جدید کووید-19 انجام شد.
بیش از 20 ماه بعد، وزارت هوانوردی کشوری در 26 نوامبر از سرگیری پروازهای تجاری بین المللی منظم از 15 دسامبر خبر داد. سخنگوی وزارت کشور گفت که وضعیت کلی جهانی پس از ویروس Omicron در این نشست به طور جامع مورد بررسی قرار گرفت و اقدامات پیشگیرانه مختلف انجام شده نیاز به تقویت بیشتر دارد.
این مرکز همچنین از تمام ایالت ها و قلمروهای اتحادیه خواست تا بر مهار فشرده، نظارت فعال، آزمایش های پیشرفته، نظارت بر نقاط حساس، افزایش پوشش واکسیناسیون و افزایش زیرساخت های بهداشتی تمرکز کنند.
با توجه به تهدید احتمالی Omicron، وزیر بهداشت اتحادیه، راجش بوشان، مجموعهای از اقدامات را برای کشورها و سرزمینهای اتحادیه برای مدیریت مؤثر نسخه جدید کووید فهرست کرد.
به عنوان یک اقدام پیشگیرانه، دولت قبلاً کشورهایی را که این گزینه نگرانی (VoC) در آنها شناسایی شده است، در دسته کشورهای "خطرناک" قرار داده است تا مسافران بین المللی که از این مقاصد به هند می آیند، پیگیری بیشتری کنند.
وزیر بهداشت گفت که ردیابی دقیق مسافران بین المللی از همه کشورها، به ویژه مسافرانی که به عنوان "در معرض خطر" شناسایی شده اند، ضروری است. وی با تاکید بر اینکه برای مقابله با هر گونه موجی که ناشی از این ویروس جهشیافته است باید زیرساختهای آزمایشی گسترده ایجاد شود، گفت: مشاهده شده است که آزمایشهای کلی و همچنین سهم آزمایشهای RT-PCR در برخی ایالتها کاهش یافته است. "در غیاب آزمایشات کافی، تعیین سطح واقعی گسترش عفونت بسیار دشوار است. او گفت: «دولتها باید زیرساختهای تست را تقویت کنند و دستورالعملهای آزمایش را به شدت اجرا کنند.
آقای بوشان همچنین بر نظارت مداوم بر نقاط حساس، مناطقی که گروههای موارد مثبت اخیر در آنها ظاهر شدهاند، تاکید کرد. "آزمایش رضایت و ارسال سریع نمونههای توالی ژنوم مثبت به آزمایشگاههای INSACOG خاص با همکاری بخش بیوتکنولوژی (DBT) و مرکز ملی کنترل بیماری (NCDC) باید در تمام این نقاط داغ ارائه شود. او گفت: «دولتها باید بررسی دقیق روند نوظهور و روند مثبت در یک منطقه را انجام دهند و به سرعت نقاط داغ را برای مهار مؤثر کووید-19 شناسایی کنند.»
وزیر بهداشت گفت: کشورها باید برای دستیابی به نرخ مثبت زیر 5 درصد تلاش کنند و در عین حال بر افزایش تعداد آزمایشها و نسبت تستهای RT-PCR برای حمایت از شناسایی زودهنگام تمرکز کنند. وی همچنین گفت: نیروی انسانی آموزش دیده، زیرساخت ها، تدارکات و تدارکات با توجه به گستردگی جغرافیایی بیماری همه گیر باید برنامه ریزی و تقویت شود و هیچ سازشی در ارائه خدمات سریع و با کیفیت به بیماران وجود نخواهد داشت.
آقای بوشان از کشورها خواست تا از حمایت های مالی ارائه شده توسط دولت مرکزی تحت ERCP 1 و 2 مجدانه استفاده کنند. وی با بیان اینکه اینساکوگ برای نظارت بر انواع در گردش در کشور ایجاد شده است، بر اهمیت افزایش چشمگیر نمونهبرداری از جمعیت توالییابی ژنوم عمومی با ارسال این نمونهها به شبکه آزمایشگاهی اینساکوگ بر اساس سیاستها تاکید کرد.
نوع جدید و بالقوه مسری تر B.1.1.529 برای اولین بار در 24 نوامبر از آفریقای جنوبی به WHO گزارش شد و همچنین در بوتسوانا، بلژیک، هنگ کنگ و اسرائیل شناسایی شد. جمعه توسط WHO به عنوان یک "نگرانی" شناخته شد که آن را Omicron نامید. یکی از گزینههای نگرانکننده، بزرگترین دسته از انواع هشداردهنده کووید-19 توسط سازمان جهانی بهداشت است.
آخر
[ad_2]