آیا سیر سیاه سرطان زاست 2021-09-17

خواص روغن سیر سیاه: خواص ضد سرطان + تداخل دارویی : خواص ضد سرطان + تداخل دارویی

سیر سیاه فرآورده‌ای است که به باور بسیاری از ساکنان خاورمیانه، یک درمان طبیعی محسوب می‌شود. در اصل خاستگاه این فرآورده خاورمیانه است و اولین بار، آن‌ها خواص دارویی این ماده را کشف کردند. بعدها این ماده به تدریج در میان کشورهای مختلف گسترش یافت و مردم باقی کشورها نیز از فواید آن بهره‌مند شدند. این سیر دارای طعمی خاص و ویژه است که بسیار به طعم سرکه بالزامیک شباهت دارد.

دکتر خورشیدی یکی از حاذق‌ترین متخصصین تغذیه هستند که شما می‌توانید از هر نقطه‌ای از ایران، از ایشان در زمینه تغذیه مشاوره گرفته و انواع رژیم آنلاین را دریافت کنید. در صورت استفاده بیش از حد یا حساسیت به سیر، ممکن است عوارضی مانند سوزش یا تحریک پوست ایجاد شود.

سیر سیاه یکی از قوی‌ترین مواد طبیعی برای تقویت سیستم ایمنی بدن است. فرآیند تخمیر که در تولید سیر سیاه انجام می‌شود، باعث افزایش سطح آنتی‌اکسیدان‌ها و ترکیبات ضدالتهابی می‌شود که نقش مهمی در مقابله با عوامل بیماری‌زا دارند. این ترکیبات، مانند پلی‌فنول‌ها و فلاونوئیدها، به کاهش استرس اکسیداتیو کمک کرده و سلول‌های ایمنی را تقویت می‌کنند. مطالعات نشان داده‌اند که مصرف منظم سیر سیاه می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی-عروقی را تا حد زیادی کاهش دهد. افرادی که در معرض فشار خون بالا، کلسترول بالا یا مشکلات قلبی هستند، می‌توانند با گنجاندن سیر سیاه در رژیم غذایی خود از اثرات محافظتی آن بهره‌مند شوند. سیر سیاه به دلیل دارا بودن مقادیر بالایی از آنتی‌اکسیدان‌ها و ترکیبات فعال، به عنوان یک ماده طبیعی ضدسرطان شناخته می‌شود.

سیر سیاه ماده ای بی نظیر، مغذی و درمانی است که از سال ها قبل، مردم کره، ژاپن و کشورهای شرق آسیا از آن برای حفظ جوانی، سلامت و افزایش مقاومت بدن در برابر بیماری ها استفاده می کردند. هنگامی که افراد با بیماری های متعدد، از جمله بیماری کبدی، مشکل دارند، بدن موادی را منتشر می کند که ممکن است مانع از دریافت اکسیژن در خون شود. در واقع اجزای سیر همان را دارد که ممکن است به اکسیژن رسانی مجدد خون و حفظ سلامت بافت ها و اندام ها کمک کند. جوانه سیر سرطان زاست ایا مصرف جوانه سیر باعث سرطان معده میشود همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. سیر سیاه به عنوان یک مکمل غذایی می تواند به عنوان یک کمک در کنار درمان های پزشکی مورد استفاده قرار بگیرد. مشاوره پزشکی برای تعیین مناسب بودن مصرف سیر سیاه برای شما ضروری است.

سیر سیاه به دلیل محتوای بالای آنتی‌اکسیدان‌ها و ترکیبات بیواکتیو منحصر به فرد خود با پیشگیری از سرطان مرتبط است. در این مطلب از داروخانه آنلاین مثبت سبز، به معرفی سیر سیاه و پرسش‌های پر تکرار مرتبط با آن پرداختیم. استفاده از سیر سیاه در زندگی روزمره بسیاری از مردم، چندان رایج نیست؛ اما می‌تواند طعم خاصی را به تمام طعم‌هایی که تا به حال امتحان کرده‌اید و می‌شناسید، اضافه کند. این ماده سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی متنوعی است که در کنار لذت بردن از طعم آن در غذاهای مختلف، می‌توانید از خواصی که برای سلامت انسان به همراه دارد نیز استفاده کنید.

محققان در یک مطالعه حیوانی تاثیر سیر خام و سیر سیاه را در موش‌هایی که از آسیب قلبی ناشی از ایسکمی (کاهش خون‌رسانی به قلب) رنج می‌بردند، مقایسه کردند. نتایج این مطالعه نشان داد که سیر خام و سیر سیاه هر ۲ می‌توانند خون‌رسانی به قلب را افزایش دهند و از آن در برابر آسیب محافظت کنند. سیر سفید در اثر تخمیر تحت شرایط خاصی به سیر سیاه تبدیل می‌شود.

یکی از مکانیزم‌های مهم ضدسرطانی سیر سیاه، توانایی آن در تحریک فرآیند آپوپتوز (مرگ برنامه‌ریزی شده سلولی) در سلول‌های سرطانی است. این فرآیند مانع از تکثیر غیرطبیعی سلول‌ها شده و باعث مرگ سلول‌های سرطانی بدون آسیب به سلول‌های سالم می‌شود. مطالعات نشان داده‌اند که سیر سیاه می‌تواند به ویژه در کاهش خطر ابتلا به سرطان‌های دستگاه گوارش، ریه، سینه و پروستات موثر باشد. سیر سیاه همچنین دارای مقادیر قابل توجهی از ویتامین C، کلسیم، فسفر و آهن است که به سلامت استخوان‌ها و تقویت عمومی بدن کمک می‌کند.

سیر سیاه دکتر بیز

سیر سیاه حاوی مقادیر متمرکز آنتی اکسیدان های مهم است که آنتی اکسیدان های موجود در سیر سیاه از سیر سفید معمولی بیشتر است. همچنین سیر سیاه دارای کالری و فیبر بیشتری نسبت به سیر سفید است. بله، روغن سیر سیاه به دلیل خواص ضد میکروبی و ضد باکتریایی خود می‌تواند به بهبود هضم و کاهش مشکلات گوارشی مانند نفخ و سوء هاضمه کمک کند.

با این حال، تاثیری روی تری‌گلیسیرید، کلسترول بد یا کلسترول تام نداشت. مطالعات انجام‌شده‌ روی حیوانات نشان داده‌اند که سیر سیاه عوامل خطر بیماری قلبی از جمله کلسترول تام، کلسترول بد (LDL) و تری‌گلیسیرید را در خون کاهش می‌دهد. افرادی که به سیر حساسیت دارند، باید از مصرف سیر سیاه خودداری کنند. برخی از پژوهشگران معتقدند که عصاره سیر سیاه می‌تواند برای ازبین‌بردن سلول‌های سرطانی ریه، کبد، معده روده و سینه مؤثر باشد. تحقیقات نشان داده‌اند که مصرف بیش از حد سیر، چه تازه و چه سیاه، می‌تواند باعث مسمومیت شود. برای بهره‌مندی از خواص سیر سیاه بدون داشتن هیچ عارضه‌ای، پیشنهاد می‌شود که روزانه تنها یک تا دو حبه سیر سیاه مصرف کنید.

سیر سیاه تمام فواید سیر خام را بدون بو و طعم قوی ارائه می‌دهد. این انتخاب به دلیل نداشتن بوی بد و بافت نرم و جویدنی‌اش، گزینه‌ای راحت‌تر برای مصرف روزانه است. سیر سیاه را می‌توان به روش‌های مختلف و با دستورهای متفاوتی استفاده کرد.

این ویژگی‌ها سیر سیاه را به یک گزینه قدرتمند برای حمایت از سلامت قلب و عروق در بلندمدت تبدیل کرده است. سیر سیاه سرشار از مواد مغذی و ترکیبات آنتی‌اکسیدانی است که در فرآیند تخمیر افزایش می‌یابند. این فرآیند نه تنها باعث کاهش ترکیبات گوگردی که عامل بوی تند سیر معمولی هستند می‌شود، بلکه میزان پلی‌فنول‌ها و فلاونوئیدها را نیز افزایش می‌دهد.

آنتی‌اکسیدان‌های بیشتری در مقایسه با سیر خام داردآنتی‌اکسیدان‌ها ترکیباتی هستند که از سلول‌های شما در برابر آسیب اکسیداتیو محافظت می‌‌کنند و احتمال ابتلا به بیماری‌های مزمن را کاهش می‌دهند. مردم معمولا بیشتر آنتی‌اکسیدان‌های مورد نیاز خود را از طریق غذاهای گیاهی از جمله سیر دریافت می‌‌کنند. سیر سیاه با تاثیرگذاری در کنترل سطح قند خون، به حفظ سطح قند خون ثابت و جلوگیری از افزایش آن کمک کند. هر چه قدر میزان قند خون کنترل شده‌ای داشته باشید، هوس شما برای ریزه‌خواری و بیش از حد خوردن مواد غذایی کمتر می‌شود. اگر در مسیر کاهش وزن هستید، سیر سیاه ممکن است تبدیل به بهترین دوست شما شود. در واقع در هر ۱۰۰ گرم سیر سیاه، فقط ۲۱۹ کالری و ۰.۳ گرم چربی وجود دارد.

این ویژگی باعث می‌شود که سیر سیاه برای افرادی که در معرض چاقی، دیابت یا کلسترول بالا هستند، بسیار مفید باشد. مطالعات نشان می‌دهند که مصرف سیر سیاه می‌تواند نه تنها سطح قند خون ناشتا را کاهش دهد، بلکه از نوسانات شدید قند خون پس از وعده‌های غذایی نیز جلوگیری کند. این ویژگی به جلوگیری از عوارض دیابت مانند بیماری‌های قلبی، مشکلات کلیوی و آسیب‌های عصبی کمک می‌کند. سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کندآنتی‌اکسیدان‌های موجود در سیر سیاه التهاب را کاهش می‌دهند و به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کنند. آنتی‌اکسیدان‌ها رادیکال‌های آزاد را از بین می‌برند و از استرس اکسیداتیو که به آسیب سلولی منجر می‌شود جلوگیری می‌کنند.

فرآیند تخمیر سیر تازه باعث می‌شود که ترکیبات فعالی مانند S-آلیل سیستئین (SAC) به میزان قابل توجهی افزایش یابند. این ترکیب به شل شدن رگ‌های خونی و بهبود جریان خون کمک می‌کند، که در نهایت منجر به کاهش فشار خون می‌شود. خواص ضدالتهابی و آنتی‌اکسیدان‌های موجود در سیر سیاه می‌تواند منجر به ترمیم سلول‌های آسیب‌دیده بدن شود. به همین دلیل، مصرف منظم سیر سیاه می‌تواند در پیشگیری از اختلالات مرتبط با افزایش سن مثل زوال عقل و آلزایمر که در اثر آسیب‌دیدن سلول‌های مغز ایجاد می‌شوند مؤثر باشد.

پروویتامین A که به مقدار مناسب در سیر یافت می شود، می تواند به بتاکاروتن تبدیل شود، یک آنتی اکسیدان ارزشمند که می تواند مستقیماً از سلامت بینایی محافظت کند. تحقیقات این ترکیب را با نرخ کمتر دژنراسیون ماکولا و پیشرفت کندتر آب مروارید مرتبط دانسته است. شما می‌توانید برگ سیر را خام بخورید، کبابی کنید، سرخ کنید یا به‌عنوان سالاد سبزیجات استفاده کنید. قسمت های بالای ساقه لطیف ترین و خوش طعم ترین قسمت ها هستند و بسیاری از افراد از افزودن آن به سوپ و خورش لذت می برند.

سیر سیاه به دلیل طعم دلپذیرتر و خواص دارویی قوی‌تر، امروزه به عنوان یک ماده غذایی پرطرفدار در رژیم‌های غذایی سالم شناخته می‌شود. التهاب در مغز یکی از عوامل اصلی کاهش حافظه و نقص شناختی با گذشت زمان است. خواص ضدالتهابی و آنتی‌اکسیدانی سیر سیاه آن را به انتخابی عالی برای حمایت از سلامت مغز تبدیل کرده است. همچنین برخی از معتقدند که سیر سیاه می‌تواند رسوب چربی در کبد را کاهش دهد و در درمان کبد چرب مؤثر باشد. سیر سیاه نسبت به سیر سفید خواص آنتی‌اکسیدانی و ضد التهابی قوی‌تری دارد. سیر برای تقویت گردش خون و اکسیژن در سراسر بدن شناخته شده است و برگ های سیر نیز از این قاعده مستثنی نیستند.

این ترکیبات برای مقابله با استرس اکسیداتیو، کاهش التهاب و تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مفید هستند. آنتی اکسیدان‌های موجود در سیر سیاه با کاهش التهاب، می‌توانند به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کنند. آنتی اکسیدان‌ها با رادیکال‌های آزاد مبارزه می‌کنند و از استرس اکسیداتیو که منجر به آسیب سلولی می‌شود جلوگیری می‌کنند. سیستم ایمنی قوی، به این معنی است که بدن قادر است به طور موثرتری با عفونت ها و باکتری ها مبارزه کند. یکی از مهم‌ترین فواید سیر سیاه، توانایی آن در بهبود عملکرد قلب و کاهش خطر بیماری‌های قلبی-عروقی است.

برعکس، تحقیقات نشان داده‌اند که جوانه سیر حاوی ترکیبات آنتی‌اکسیدانی قوی است که می‌تواند به پیشگیری از سرطان کمک کند. جوانه سیر حاوی مقادیر بیشتری از ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی نسبت به سیر تازه است که این ترکیبات می‌توانند به محافظت از سلول‌ها در برابر آسیب‌های اکسیداتیو و کاهش خطر ابتلا به سرطان کمک کنند. مطالعات گزارش کرده‌اند که عصاره سیر سیاه چندین عملکرد از جمله خواص آنتی اکسیدانی، ضد آلرژی، ضد دیابتی، ضد التهابی و اثرات ضد سرطانی دارد. سیر سیاه به‌دلیل داشتن ویتامین‌های B6 و C، فیبر، کلسیم و منگنز منجر به افزایش متابولیسم بدن می‌شود. درنتیجه با افزایش سوخت‌وساز چربی‌ها در کاهش وزن اثر زیادی می‌گذارد. مصرف سیر سیاه به‌طور مداوم در رژیم‌های لاغری می‌تواند تاثیر آن را چندین برابر کند.

برای بهره بردن از مزیت‌های سیر پخته برای سلامت بدن، سیر خام له شده را در انتهای زمان پخت به غذا اضافه کنید. (وارد کردن سیر به ترکیب غذا در ابتدای مراحل پخت مواد غذایی اشتباه است. هرچند تحقیقات زیادی درباره تأثیر سیر سیاه در دوران بارداری و شیردهی انجام نشده، اما توصیه می‌شود که زنان باردار و شیرده در مصرف این ماده زیاده‌روی نکنند. احتمال دارد که ترکیبات فعال آن باعث تحریک یا تغییر در هورمون‌ها شود.

آنتی‌اکسیدان‌های موجود در سیر سیاه التهاب را کاهش می‌دهند و به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کنند. خواص ضد سرطانی داردتحقیقات نشان می‌دهد که سیر سیاه می‌تواند با سلول‌های سرطانی مبارزه کند. در یک مطالعه که روی نمونه خون ۲۱ داوطلب انجام شد، عصاره سیر سیاه فعالیت‌ آنتی‌اکسیدانی و ضد سرطانی قوی‌تری نسبت به عصاره سیر خام داشت. در حقیقت، محققان متوجه شدند که عصاره سیر سیاه برای سلول‌های سرطانی ریه، سینه، معده و کبد سمی است. سیر سیاه یک ماده طبیعی شگفت‌انگیز است که با دارا بودن خواص ضدسرطانی، بهبود عملکرد قلب، کاهش وزن، تقویت حافظه و کنترل قند خون، تأثیر شگرفی در سلامت بدن دارد. اگر به دنبال خرید سیر سیاه با قیمت مناسب و تخفیف ویژه هستید، عطاری آنلاین سلامت مارکت بهترین گزینه برای شما خواهد بود.

آنتی‌اکسیدان‌های موجود در سیر سیاه باعث شده‌اند که این ماده غذایی فواید زیادی برای پیشگیری از سرطان، تنظیم قند خون، پیشگیری از بیماری‌های کبدی و سلامت قلب و کاهش وزن داشته باشد. با خواندن این مطلب، احتمالا از خواص روغن سیر سیاه شوکه می‌شوید! این روغن، حاوی عصاره‌ای غنی از آنتی‌اکسیدان‌ها و ترکیبات ضد التهابی است. روغن سیر سیاه، طبیعی می‌تواند با تنظیم قند خون به کنترل دیابت کمک کرده و با کاهش التهاب در مغز خطر ابتلا به آلزایمر را کاهش دهد. سیر سیاه به عنوان یک آنتی‌اکسیدان قوی، نقش مهمی در کاهش استرس اکسیداتیو و مقابله با پیری زودرس دارد.

قند خون بالا و کنترل نشده در بیماران مبتلا به دیابت می‌تواند احتمال بروز عوارضی مثل آسیب کلیوی، عفونت و بیماری‌های قلبی را افزایش دهد. سیر سیاه به عنوان یک ماده طبیعی، نقش موثری در کنترل قند خون و مدیریت دیابت دارد. این خاصیت به ویژه برای افراد مبتلا به دیابت نوع 2 که در جذب و استفاده از انسولین دچار مشکل هستند، بسیار مفید است.

زیاده‌روی در مصرف سیر سیاه نیز ممکن است در روند انعقاد خون مشکل ایجاد کند و با داروهای مربوط به آن اختلال داشته باشد. این ماده غذایی ممکن است با داروهای فشارخون و داروی مربوط به بیماری HIV نیز تداخل داشته باشد.همچنین مصرف بیش از حد سیر سیاه می‌تواند باعث بوی بد دهان، بوی بد بدن و درد معده شود. سیر سیاه می‌تواند به بهبود عملکرد کنترل قند خون کمک کند و به این ترتیب، میزان قند خون را تنظیم کند.

این ماده با کاهش سطح کلسترول بد (LDL) و افزایش کلسترول خوب (HDL)، به بهبود سلامت قلب و گردش خون کمک می‌کند. مطالعات نشان می‌دهند که مصرف منظم سیر سیاه می‌تواند سطح کلسترول کلی را کاهش داده و نسبت HDL به LDL را بهبود بخشد. این ویژگی باعث می‌شود که سیر سیاه نه تنها یک مکمل غذایی، بلکه یک راهکار طبیعی و بدون عوارض جانبی برای بهبود سلامت قلب و عروق و کاهش خطر بیماری‌های مرتبط با چربی خون بالا باشد. علاوه بر این، سیر سیاه می‌تواند سطح هورمون‌های مرتبط با استرس مانند کورتیزول را کاهش دهد که این مسئله به افزایش تمرکز، کاهش خستگی ذهنی و بهبود عملکرد روزانه کمک می‌کند. مصرف منظم سیر سیاه به ویژه برای ورزشکاران، افراد پرمشغله و کسانی که به دلیل فعالیت‌های روزمره دچار خستگی مزمن هستند، توصیه می‌شود.

پلاک‌های چربی عامل تنگ شدن رگ‌ها و افزایش فشار خون هستند که در نهایت می‌توانند منجر به حملات قلبی و سکته شوند. سیر سیاه غنی از آنتی‌اکسیدان است و مزایای زیادی برای قلب، مغز، کبد و قند خون دارد. با این حال، از آنجا که مطالعات انسانی کمی در مورد خواص سیر سیاه وجود دارد، توصیه می‌شود قبل از مصرف آن با دکتر تغذیه مشورت کنید.

علاوه بر این، سیر سیاه باعث افزایش کلسترول خوب (HDL) می‌شود که مسئول انتقال چربی‌های اضافی از دیواره رگ‌ها به کبد برای دفع است. این فرآیند به پاکسازی عروق و جلوگیری از تصلب شرایین کمک می‌کند. یکی دیگر از مزایای سیر سیاه، توانایی آن در تحریک تولید کلاژن است. کلاژن یکی از مهم‌ترین پروتئین‌های ساختاری پوست است که باعث افزایش انعطاف‌پذیری و کاهش چین و چروک می‌شود. مصرف منظم سیر سیاه یا استفاده از ماسک‌های حاوی این ماده می‌تواند به روشن‌تر شدن پوست، کاهش لکه‌های تیره و افزایش شفافیت آن کمک کند.

سیر سیاه حاوی مقدار زیادی آنتی‌اکسیدان است و فواید زیادی برای کبد، قلب و تنظیم قند خون دارد. مصرف سیر سیاه همچنین احتمال ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد و برای لاغری نیز مفید است. بااین‌حال بیشتر فواید سیر سیاه طی مطالعات حیوانی اثبات شده‌اند و شواهد کافی برای اثبات این مزایا برای انسان در دسترس نیست. به همین دلیل اگر به بیماری خاصی مبتلا هستید یا قصد دارید سیر سیاه را برای منظور خاصی مثل لاغری میل کنید، بهتر است این کار را زیر نظر پزشک متخصص و بر اساس یک رژیم غذایی تخصصی انجام دهید. واکنش‌های شیمیایی که در اثر تخمیر در سیر اتفاق می‌افتد باعث می‌شود میزان آنتی‌اکسیدان‌های موجود در سیر به میزان قابل‌توجهی افزایش پیدا کند.

اگر نگران بوی بد دهانتان هستید، متخصصان توصیه می‌کنند که به جای جویدن سیر، آن را مانند کپسول با آب قورت دهید تا از بوی بد دهان و آروغ‌های عجیب جلوگیری کنید. در برخی موارد، مصرف طولانی‌مدت یا دوز بالا می‌تواند منجر به مشکلاتی مانند خونریزی، حساسیت یا واکنش‌های آلرژیک شود. عوامل زیادی بر روی قیمت و کیفیت نهایی این محصول تاثیرگذار هستند. اگر امکان فراوری این محصول را در خانه ندارید می توانید با اطمینان کامل از محصول سیرسیاه پروبیوتیک استفاده کنید.

اگرچه سیر سیاه بتازگی مورد توجه قرار گرفته است اما قرن‌ها وجود داشته و مورد استفاده قرار می‌گیرد. نکته مهم اینجاست که نباید خودتان سعی کنید سیرهای تازه را به سیر سیاه تبدیل کنید، چون فرایند انجام این‌ کار بسیار کنترل‌شده انجام می‌شود. فراموش نکنید که سیر سیاه باید تحت شرایط خاص و کنترل شده‌ای تولید شود و درست‌کردن آن در منزل به‌هیچ‌عنوان توصیه نمی‌شود. سیر سیاه حاوی سدیم، آهن، منگنز، منیزیم، ویتامین های گروه B، روی، پتاسیم، فسفر، ویتامین ث و کلسیم می باشد. سیر سیاه را می توان در یخچال در یک ظرف بسته تا 30 روز نگهداری کرد. برای ذخیره طولانی تر، نوعی پارچه جاذب در اطراف آن قرار می دهند تا رطوبت را جذب کند.

به همین دلیل، سال‌ها است که از خواص سیر سیاه در طب سنتی هند و چین برای درمان بسیاری از بیماری‌ها استفاده می‌شود. سیر سیاه فراتر از یک جایگزین بدون بو برای سیر خام است؛ این یک منبع مغذی با فواید قابل توجه برای سلامتی است. محتوای بالای آنتی‌اکسیدان، خواص محافظت از قلب، پتانسیل پیشگیری از سرطان و حمایت از عملکرد مغز، آن را به یک افزودنی برجسته برای سبک زندگی سالم تبدیل می‌کند. سیر سیاه می‌تواند در انواع مختلفی از غذاها استفاده شود، از سس‌ها و مارینادها گرفته تا سوپ‌ها، سس‌ها و حتی دسرها.

طعم منحصر به فرد آن به غذاها عمق می‌بخشد، در حالی که فواید سلامتی آن به بهبود سلامت کلی کمک می‌کند. فرآیند تخمیر که سیر سیاه را ایجاد می‌کند، هضم آن را آسان‌تر از سیر خام می‌کند. ترکیبات طبیعی سیر سیاه به رشد باکتری‌های مفید در روده کمک کرده و سلامت گوارش را تقویت می‌کند.

چون بعضی از تحقیقات نشان داده‌اند که این ماده غذایی می‌تواند رسوب چربی را در کبد کاهش دهد. از سلامت مغز محافظت می‌کندمحققان معتقدند که التهاب سیستم عصبی ممکن است در ایجاد بیماری آلزایمر نقش داشته باشد. تحقیقات در مورد خواص سیر سیاه نشان می‌دهد که این ماده غذایی می‌تواند با کاهش التهاب از مختل شدن حافظه جلوگیری کند و عملکرد مغز را بهبود بخشد. سیر سیاه حاصل فرآیند تخمیر سیر سفید است که با طعم شیرین تر عطر قوی تر و رنگ تیره و سیاه مشخص می شود.