دوروتی دین ارائه: پیچیده (در بیکن) با این مرزه pierogis - Mon, 13 Jul 2020 PST

آسان غذا هستند باید در دستور آرسنال. آنها برای potlucks بازی روز دریافت-togethers و وعده شگفت انگیزی است. آنها

توسط NASERINEWS در 23 تیر 1399

آسان غذا هستند باید در دستور آرسنال. آنها برای potlucks بازی روز دریافت-togethers و وعده شگفت انگیزی است. آنها حتی بهتر از زمانی که آنها را می توان در پیشرفت و نیاز به چند مواد تشکیل دهنده مانند این بیکن پیچیده pierogis.

نقطه از شرق اروپا pierogis هستند کوفته است که مورد پسند و یا شیرین پر کردن هر چند قشنگ سیب زمینی پر کردن شایع ترین هستند. آنها مانند راویولی اما نیمه دایره در شکل. آنها آب پز و یا آب پز و سپس پان سرخ شده در کره و خدمت با خامه ترش و می توانید پر کردن مثل کاراملی و پیاز و بیکن بیت یا پیازچه.

من آنها را دوست دارم با بهترین بیکن که به من یک نابغه ایده: برای قرار دادن آنها در بیکن!

من فکر کردم "چه درخشندگی! چگونه باهوش هستم؟!" پس از یک سفر سریع به شبکه جهانی وب من متوجه شدم آن را در حال حاضر انجام شده است و من در واقع نمی متفکر این آسمانی جفت شدن.

به هر حال ... با فروشگاه-خرید pierogis از منجمد بخش این دستور غذا را آسان به را است.

این pierogis آب پز برای 3 دقیقه خشک شده و با چاشنی نمک و فلفل و فلفل قرمز. آنها پیچیده شده در نیمی از یک تکه بیکن و فقط قبل از رفتن به فر, آنها نم نم شکر قهوه ای. شکر قهوه ای caramelizes در بیکن آن را به عنوان آشپز و بیکن کوچک پیچد اطراف نرم غنی سیب زمینی, مرکز, گاهی اوقات کمی تراوش آن را.

نتیجه نهایی این است که دستی در جیب از آرامش deliciousness; شیرین و خوش طعم و لطیف و ترد آنها کاملا غیر قابل مقاومت.

ساده ترکیب پنیر خامه ای, خامه ترش و آب لیمو را شیب. آن دارای مزه تند و طعم روشن و بافت خامه جفت کاملا با pierogis.

هنگامی که خرید خود را pierogis انتخاب هر یک از انواع شما می خواهم. کلاسیک پنیر چدار چیزی است که من به طور معمول استفاده به عنوان عطر و طعم آن مورد رضایت همه کام.

به این در پیشبرد فقط پوشش و خنک پس از بسته بندی آنها را در بیکن. آنها را می توان ساعت قبل و یا حتی یک یا دو روز قبل از. و فراموش نکنید که نم نم از شکر قهوه ای قبل از پخت!

-بیکن پیچیده Pierogies

12 pierogis منجمد

به طعم: نمک, فلفل و فلفل قرمز

6 برش بیکن به نصف کاهش دهد

¼ فنجان شکر قهوه ای

خامه شیب:

2 قاشق غذا خوری پنیر خامه ای نرم شده

2 قاشق غذاخوری خامه ترش

½ قاشق غذا خوری آب لیمو تازه

فر قبلا گرم به 400 درجه. محل دندانه دار کردن سیم بر روی یک فویل پوشیده, کون ورق پخت; را کنار بگذارند. قابلمه بزرگ آب را به جوش. اضافه کردن pierogis و جوش به مدت 3 دقیقه تکان دهنده گهگاه. حذف pierogis از آب و اجازه دهید آنها را سرد حدود 5 دقیقه.

در حالی که pierogis خنک کننده هستند را شیب با ضرب و شتم همراه پنیر خامه ای, خامه ترش, آب لیمو و تا زمانی که ترکیب شده است. سرما تا آماده برای استفاده است.

فصل هر pierogi با یک نم نمک, فلفل و پاپریکا و سپس قرار دادن در یک ½ برش بیکن و تنظیم آن را درز سمت پایین در آماده رک.

بالای هر یک با شکر قهوه ای و پخت به مدت 20-25 دقیقه تا بیکن واضح است.

خنک شود و به عنوان پر داغ خواهد شد و خدمت با خامه شیب.

آدری و آلفارو را می توان در رسید spoonandswallow@yahoo.com.



tinyurlis.gdu.nuclck.ruulvis.netshrtco.de
آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن