نشانه‌ها شما در بازوبند شنا عالی

اصغر جدیکار و بیوک جدیکار، نادر افشار، رضا زمینی و پرویز کوزهکنانی از جمله بازیکنانی بودند که راهی تیم نادر شدند و بازیکنانی چون پیر کارلو، عارف قلیزاده و محمود بیاتی و محمد بیاتی همچنان در تاج باقی ماندند. در رشتهٔ فوتبال چهرههایی چون عارف قلیزاده، محمود بیاتی، نادر افشار علوی، پرویز کوزهکنانی و ژرژ مارکاریان تیم ملی فوتبال ایران را همراهی میکردند. در این هنگام نخستین نسل طلایی تاج نیز به پایان راه رسیده بود؛ پرویز کوزهکنانی، برادران بیاتی و نادر افشار از دنیای فوتبال خداحافظی کردند و عارف قلیزاده هم به کشور سوئیس نقل مکان کرد. در این دوره بازیکنانی چون عارف قلیزاده، پرویز کوزهکنانی، برادران بیاتی، بیوک جدیکار، نادر افشار، ژرژ مارکاریان و… در مهر ماه ۱۳۲۸ تیم سرباز منحل شد و بازیکنان این تیم که بیشتر آنها نظامی و ملیپوش بودند به تیم دوچرخهسواران پیوستند. او فوتبال را از تیمهای پایهٔ تاج و زیر نظر پدر آغاز کرده بود، اما پس از بازی در تیمهای عقاب و پاس و تنها در زمانی که در تیم ملی ایران جایگاه ثابتی پیدا کرد، به تیم اول تاج اضافه شد. چند روز بعد از این قهرمانی و در شهریور ۱۳۳۶ تاج نخستین جام کشوری را به مجموعهٔ افتخارات خود اضافه کرد. Po st has been c re​at ed wi᠎th the help of G​SA  C onte nt Gen​er​ator ​DEMO.

تیمها در گروه خود دو بار با یکدیگر پیکار میکردند تا سرگروه انتخاب شود. پرسپولیس در این سال بار دیگر بازیکنان شاهین را در ترکیب خود داشت و تیمی پُرمهره بود. تاج در ادامهٔ مسابقات نیز به پیروزیهای خود ادامه داد و در نهایت جام را به خانه برد. جکیچ واپسین سرمربی باشگاه تاج در دورهٔ پیش از انقلاب بود و تا تابستان سال ۱۳۵۷ و تعطیلی مسابقات فوتبال به دلیل اوجگیری انقلاب ایران، این سمت را در اختیار داشت. این دو بازیکن به دنبال حضور در میدانهای بینالمللی و همزمان با رکود فوتبال داخلی در سال ۱۳۵۷ راه تیمهای آمریکایی را در پیش گرفتند. این بازیکنان از سوی فدراسیون فوتبال به مدت سه ماه از حضور در میدانهای فوتبال محروم شدند. از اواخر آذر ۱۳۲۸ مسابقات باشگاههای تهران ۱۳۲۸ آغاز شدند و دو ماه بعد و در اردیبهشت سال ۱۳۲۹ جام قهرمانی این مسابقات به تیم تاج رسید تا تاج فصل ۱۳۲۸ را با جام قهرمانی به پایان برساند.

فعالیت تیم فوتبال تاج در فصل ۱۳۵۱ با عدم برگزاری لیگ کشوری و مسابقات حذفی، به حضور در مسابقات تهران محدود شد. در اواخر ۱۳۳۶ مسابقات جام حذفی تهران ۳۷-۱۳۳۶ در دو دسته آغاز شد. در فصل ۱۳۲۹ مسابقات قهرمانی باشگاه تهران برگزار نشد و در مسابقات حذفی نیز تاج به مراحل پایانی نرسید. بازی تکراری پس از بازیهای آسیایی ۱۹۵۸ برگزار شد که با برتری ۰−۲ شاهین همراه بود و تاج به نایب قهرمانی رسید. فصل ۴۱-۱۳۴۰ مرحله مقدماتی مسابقات قهرمانی باشگاههای تهران ۴۱-۱۳۴۰ از زمستان ۱۳۴۰ در دو گروه آغاز شد و تاج توانست از گروهش صعود کند. بازی با پیروزی نیروی هوایی همراه بود، اما با توجه به حضور یک بازیکن با ملیت خارجی در ترکیب نیروی هوایی این تیم بازنده اعلام شد؛ بنابراین با توجه به قوانین مسابقات دو حذفی تیم تاج برای بار دوم مقابل شاهین قرار گرفت تا قهرمان مشخص شود. تاج و شاهین با شکست دادن حریفان بار دیگر در فینال برابر هم قرار گرفتند. ایران در فینال بازیهای آسیایی برابر هند میزبان مسابقات تن به شکست داد و به مدال نقرهٔ بازیهای آسیایی ۱۹۵۱ دست یافت. نخستین قهرمانی باشگاه، فصل ۱۳۲۶ و در مسابقات جام حذفی تهران ۲۷-۱۳۲۶ به دست آمد. این مسابقات با انحلال تیم سرباز و نزول تیم دارایی به عرصهٔ هماوردی دو باشگاه تاج و شاهین تبدیل شده بود و اختلاف قوای این دو تیم با تیمهای دیگر تهران موجب شد تا برخی نتایج با اختلاف فاحش به ثبت بازوبند بادی شنا برسد.

تاج به عنوان نمایندهٔ تهران در رشته فوتبال در جام قهرمانی ایران در شهر اصفهان حضور یافت و در فینال بازیها با پیروزی ۳−۰ برابر تیم تبریز در ورزشگاه باغ همایون قهرمان ایران شد. تاج در این مسابقات نیز شاهین را با یک گل شکست داد و در نهایت قهرمان تهران شد. در مسابقات جام حذفی تهران ۱۳۴۷ تاج راه به جایی نبرد و با شکست در برابر پاس حذف شد. جام حذفی تهران ۱۳۳۴ نیز در این سال نیمهکاره رها شد، اما پیش از ناتمام ماندن این مسابقات تاج از گردونه بازیها حذف شده بود. فصل ۱۳۵۰ به سرعت پس از پایان مسابقات لیگ منطقهای، مسابقات جام باشگاههای تهران ۵۰-۱۳۴۹ از بهمن ماه ۱۳۴۹ آغاز و بعد از برگزاری هفته نخست، ادامه بازیها به فروردین ۱۳۵۰ موکول شد. در آبان ماه همان سال دیدار دوستانهٔ دیگری میان دو تیم برگزار شد که این بازی را تاج ۲−۱ برنده شد. تیم در فصل ۱۳۳۳ با ادامهٔ اختلافات میان اعضا و به دنبال کوچ گروهی بازیکنان به باشگاه شعاع همچنان در سراشیبی قرار داشت. سال ۱۳۴۷ ابتدا تیم تهرانجوان که ریشهٔ مشترکی با دارایی داشت منحل شد، سپس باشگاه شعاع از گردونهٔ رقابتها کنار گذاشته شد و در نهایت رئیس باشگاه دارایی با انتشار بیانیهای انحلال باشگاه خود را اعلام کرد.